Samsung

A Samsung neve szinte minden területen jól cseng. Ha azt gondolta eddig, hogy a koreaiak egyedül az információtechnológiában piacvezetők, akkor nagyon meg fog lepődni, hogy mennyi területen vannak jelen, sokszor piacvezetőként az életünkben.

Az 1969-ben, a koreai Kwonban alapított Samsung Electronics mára világméretű céggé nőtte ki magát, és 200 leányvállalatával számos területen vált megkerülhetetlen tényezővé.

A vállalat többek között háztartások számára kínál szinte az összes létező problémára, felmerülő igényre megoldást. Televíziókat, monitorokat, hűtőszekrényeket, mosógépeket, mosogatógépeket, nyomtatókat, okostelefonokat, táblagépeket, laptopokat és még rengeteg mindent gyártanak. Emellett félvezetők és DRAM-ok gyártásáról is híresek.

A Samsung azonban ennél sokkal több. A koreaiak építettek már felhőkarcolót, gyárakat, ott vannak az egészségügyben, a divatban, a szállodaiparban, a pénzügyben, a biotechnológiában és kiváló minőségű légkondicionálóik révén is ismertek.

Miért jó annyira a Samsung klíma?

A vállalat természetesen a légkondik területén is a tőle máshol már megszokott minőséget képviseli. Termékeik a megbízhatóságról, a tartósságról, az ízléses designról, és az innovatív megoldásokról ismertek.

Smart inverter

Az inverteres technológia nem ismeretlen a légkondicionálók piacán, de a Samsung ezen a területen is a maximumra törekedett, és egy olyan rendszert hozott létre, amely pontos hőmérséklet szabályozást, gyors fűtést, hűtést tesz lehetővé kiemelkedően magas energia megtakarítás mellett. A Smart Inverternek köszönhetően akár felére is lecsökkenhet a felhasznált energia mennyisége. Ezt pedig már az első hónap után tapasztalhatjuk az áramszámlánkon.

Full HD filter

A levegő tisztasága és frissessége alapfeltétel egy igazán jó légkondicionálónál. A Samsung ezért fejlesztette ki a Full HD filtert, amely mögé egy olyan szűrőt rejtett el, amely a legapróbb, mikroszkopikus méretű szennyeződést is eltávolítja. Ezzel téve a levegőt tavasziasan frissé, és az emberi szervezet számára tökéletesen egészségessé. A szűrő ráadásul nagyon könnyen tisztítható. Elég, ha csak a csap alá tartjuk, és óvatosan megtisztítjuk azt. A Samsung Full HD filter folyamatosan garantálja önnek a friss és tiszta levegőt.

VIRUS doctor

A Samsung által kifejlesztett S-plazmaszűrő olyan technológiai újítás, amely nagyon komoly egészségügyi problémák kialakulását előzheti meg. Valamint már meglévő egészségügyi károsodás esetén is kifejtheti jótékony hatását. A Virus Doctor rendszer nem szól másról csak Önről, és az Ön egészségéről. Mert ez a fejlesztés kiszűri a szobájának levegőjéből az összes biológiai szennyeződést, amely veszélyes lehet az Ön és szerettei egészségére. Többé nem kell tartania attól, hogy a vírusok, baktériumok, allergén anyagok az Ön ingatlanában elszaporodhatnak. A VIRUS doctor sterilizálja a levegőt, így megóvhatja Önt a járványoktól, betegségektől.

Good Sleep funkció

A Samsungnál pontosan tudják, hogy a pihentető alvásnál nincsen fontosabb. A Good Sleep funkcióval a Samsung légkondicionálók éjszaka rendkívül precízen tudják tartani a levegő hőmérsékletét a szabályozórendszerük segítségével, ahogyan a páraszint is mindig az ideális tartományban marad. Ezzel a megoldással védik Önt az alvás összes fázisában a túlzott hőtől, vagy éppen páratartalomtól. Így biztosan üdén, frissen, tettre készen ébred reggel, így nem is kérdés, hogy újabb sikeres nap elé néz.

A Good Sleep funkció akár órákkal meghosszabbíthatja a pihentető alvás időtartamát, ráadásul majd 30-40%-kal kevesebb energiát fogyaszt.

A Samsung gyorsabban változik, mint a mi változó világunk, így mindig egy lépéssel a versenytársak előtt tud haladni. A koreaiak mindig is a fejlesztésekre, az innovációra, egyszóval életünk megkönnyítésére helyezték a hangsúlyt, és ez a jövőben sem lesz másképp.